Start > zenden groep SMS-berichten vanaf uw PC met behulp van meerdere USB-modems

zenden groep SMS-berichten vanaf uw PC met behulp van meerdere USB-modems

16 februari 2016

BulkSMSSoftware.net releases Bulk SMS Software voor Multi USB Modem om tekstberichten met Unicode (niet-Engels) karakters naar de lijst met telefoonnummers vanaf uw pc of laptop via het aansluiten van meerdere USB Modem uitgezonden. Applicatie kan de gebruiker de verzonden sms-berichten naar templates voor toekomstig gebruik op te slaan.

Text Messaging Application faciliteert gebruiker met de functie om dubbele aantal inzendingen te slaan terwijl het uitzenden van berichten. Software biedt mogelijkheid om standaard berichten en meldingen aan de individuele of de lijst met telefoonnummers te sturen zonder internetverbinding. De gebruiker kan opgeslagen sjablonen door view template optie weer te geven.

Sms versturen software voor Multi USB Modem verstrekt faciliteit om unieke en gepersonaliseerde SMS doorgeven aan elk contact met behulp van Excel-bestand. Application Delivery biedt Delay functie om de belasting van bulk SMS-uitzendingen te beheren. De gebruiker kan de contacten uit een bestand opgeslagen in excel of tekstbestand formaat te laden. Bulk SMS applicatie ondersteunt alle belangrijke types van USB-modems voor het verzenden van berichten van de PC via GSM-telefoons.

PC naar mobiel bericht versturen Application biedt exclusion list Wizard optie om de lijst met telefoonnummers die gebruiker kan worden uitgesloten, terwijl het uitzenden van berichten te handhaven. De gebruiker kan onbeperkt sms-berichten naar meerdere ontvangers contactnummers te sturen. De software verstrekt faciliteit om toe te voegen of de contactnummers handmatig plakken. Applicatie kan de gebruiker zaken promotie SMS, product reclame, Job alerts, groeten en meldingen verzenden. Bulk Berichten versturen Tool biedt mogelijkheid om uw gemaakte bericht wijzigen door updaten geselecteerde bericht knop. Software kan de gebruiker met de mogelijkheid exporteer je berichten verzenden in verschillende bestandsformaten zoals txt en html etc. Groep Text Messaging Application kan de gebruiker om tekstberichten wereldwijd uitgezonden.

Voor meer details Contact:

E-mail: Support@BulkSMSsoftware.net
Website: http://www.bulksmssoftware.net

This post was submitted by Bulk sms software.

Tags: