Start > Wat zijn assieraden?

Wat zijn assieraden?

19 mei 2015

We dragen sieraden voor verschillende reden zoals het uiten van een bepaald uiterlijk, het ondersteunen van een religie, het trekken van aandacht of als heren ring aan een geliefde.

Assieraden zijn een prachtige manier om een geliefde te herinneren. Zo houden we een verloren geliefde niet alleen in onze gedachten maar dragen wij hen ook fysiek met ons mee. Assieraden zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, stijlen en vormgevingen zodat we onze geliefde op een persoonlijke en discrete manier kunnen eren.

Assieraden worden ook vaak crematie sieraden, gedenksieraden of rouwsieraden genoemd. Een assieraad kan worden uitgevoerd als ashanger, asring of armband met as. In het sieraad wordt een askamer geplaatst waarin een beetje as verwerkt kan worden. Het is ook mogelijk om de askamer te vullen met een ander klein aandenken zoals bijvoorbeeldje een stukje stof of een plukje haar.

Assieraden kun je altijd en overal dragen. Sieraadgraveren.nl is een toonaangevende webwinkel met een groot assortiment unieke assieraden en gedenksieraden welke worden vervaardigd door de beste goudsmeden. Assierraden kunnen vervaardigd worden in 925 zilver, 14 karaats witgoud, geelgoud of rood of in RVS. Het is mogelijk om de assieraden zelf naar eigen smaak samen te stellen en te laten graveren met een persoonlijke tekst, naam of datum

Hier vindt u ons assortiment assieraden.

Assieraden hoeven niet duur te zijn, ze zijn al verkrijgbaar vanaf €29,00!

This post was submitted by AleydisBrooklynn.

Tags: