Start > Voetbal en Mode in Milaan

Voetbal en Mode in Milaan

21 november 2013

Milaan wordt vaak welk de modehoofdstad van Europa genoemd. De grootste modenamen in de geschiedenis komen hier vandaan en alle denkbare merken zoals Prada, Armani, Dolce & Gabbana, Versace, Trussardi en Luxottica zijn dan ook te krijgen in deze wereldstad, waarbij de fantastische ambiance zorgt voor een onvergetelijke winkelervaring.

Maar de meeste mannen hebben wel iets anders aan het hoofd. Mannen denken bij Milaan eerder aan voetbal en de gelijknamige club, AC Milaan, die tot de top 10 van beste clubs in Europa behoort. De Italianen en voetbal hebben een speciale band met elkaar. Voetbal is evenzeer onderdeel van de cultuur als pasta en pizza.
AC Milaan speelt als vanouds in de Champions League en de thuishaven, het San Siro stadion, zal dan ook het strijdtoneel zijn van diverse wedstrijden uit deze competitie. Daarnaast speelt de club in de Serie A, de zwaarste competitie in het Italiaanse betaalde voetbal. Dat voetbal hier groot is bewijst wel het feit dat het stadion een eigen museum herbergt over de geschiedenis van de club, een trainingscentrum en lab voor het testen van de spelers. Supporters uit binnen en buitenland zullen tijdens de Champions League wedstrijden de stad overspoelen, met of zonder eigen vervoer maar één ding is zeker, autoverhuur zal gouden tijden beleven tijdens de hele competitie in een stad en een land waar voetbal heilig is. De beste en snelste route is met het vliegtuig, zeker omdat direct bij aankomst uw huurauto voor u klaar staat, om familie en vrienden met eigen vervoer snel op de plek van bestemming te brengen. Niet alleen kunt u zich in en rond de stad gemakkelijk bewegen voor het bezoeken van de wedstrijden, uit eten gaan en winkelen, maar ook zal de verleiding groot zijn om een aantal extra dagen in te plannen en deze geweldige stad en haar omgeving beter te leren kennen. Ook geeft dit de vrijheid om in een andere plaats dan Milaan een hotel of overnachting te boeken, omdat dit waarschijnlijk vele malen goedkoper is dan in de stad zelf.
Kijk online eens rustig welke mogelijkheden er allemaal zijn en neem daarbij ook de kleinere, minder toeristische plaatsen mee, omdat u met eigen vervoer alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar u maar wilt! Boek via internet uw huurauto en afhaalpunt naar keuze en u kunt zorgeloos genieten van uw voetbalvakantie!

Over de auteur
Adorno Samuel is een reisexpert en een ambiërende blogger, die schrijft over zijn reiservaringen. Hij heeft grote belangstelling en veel ervaring in het schrijven over diensten als autoverhuur in Milaan, welke ervoor kan zorgen dat reizen gemakkelijk en handig kan zijn. Adorno is actief op sociale media en blogs en deelt graag zijn meningen en visies met anderen.

This post was submitted by adornosamuel.

Tags: