Start > Training presenteren

Training presenteren

21 november 2013

Tijdens een training Presenteren leer je hoe in een eigentijdse spreekstijl het kritische en verwende publiek van deze tijd gelijk kunt pakken en boeien en hoe je een goede indruk kunt achterlaten. Je leert niet alleen naar de vorm en de inhoud te kijken, maar ook hoe je verbaal en non-verbaal kunt communiceren en de juiste boodschap uit kunt dragen. Daarbij is het slaan van een brug naar je publiek zeker zo belangrijk. Je moet namelijk je publiek kunnen informeren, overtuigen en inspireren.

Toespraken en mondelinge presentaties worden steeds belangrijker, zowel in het zakelijke als in het bestuurlijke verkeer. Als je een boodschap mondeling presenteert, presenteer je namelijk ook jezelf. Het komt dan ook heel vaak voor dat de persoon zelf, en niet de boodschap, moet overtuigen. Het publiek zal zich namelijk afvragen of de verteller wel te vertrouwen is. Met een Een training Presenteren leer je dit op de juiste manier uitstralen.

In de praktijk kom je nog steeds heel veel bestuurders en managers tegen die een belabberde mondelinge presentatie geven waarmee ze hun publiek niet weten te boeien en niet weten te overtuigen. Ze stamelen soms maar wat raak en staan een beetje te wiebelen. Een goede presentatie geven is best wel een vak dat je moet leren. Dat gebeurt helaas lang niet vaak genoeg. Toch is een goede presentatie uitermate belangrijk, want het moderne en professionele publiek is vaak heel kritisch. Met een training Presentatie leer je de juiste kneepjes van het vak zodat je weet wat je wel, maar ook wat je niet moet doen.

This post was submitted by Winters.

Tags: