Start > Soorten beveiligingscamera’s

Soorten beveiligingscamera’s

5 juni 2014

Er zijn een tal van beveiligingscamera op de markt te vinden. In alle soorten en maten. Het is soms heel moeilijk hier een keuze in te maken. Zo zijn er beveiligingscamera’s die het beste geschikt zijn voor het beveiligen van uw huis. Er zijn ook beveiligingscamera’s die weer beter geschikt zijn voor het beveiligen van uw bedrijfspand. Als u op zoek gaat naar beveiligingscamera’s zult u analoge camera’s tegenkomen en IP-camera’s die laatste tijd veel meer in trek zijn.

 

Bij het kopen van een analoge beveiligingscamera is het ten eerste belangrijk om op de tv-lijnen te letten. Hoe meer tv-lijnen de beveiligingscamera heeft hoe beter de camera. Ook is de chip in de camera ook vrij belangrijk. Bij analoge camera’s zult u merken dat naarmate de tijd het beeldkwaliteit zal afnemen. Als de camera dient als een overzichtscamera is een analoge camera een uitstekende keuze. Ook is het belangrijk of uw analoge camera ook nachtzicht dient te hebben. Voor een camera met nachtzicht kunt u kiezen voor een analoge beveiligingscamera met een infrarood licht. Bij analoge beveiligingscamera’s is het ook belangrijk om erop te letten wat het infrarood bereik is en de recorder en software dat daarbij hoorde.

 

IP camera’s hebben vergeleken met analoge camera’s een veel beter beeld. Ook kunnen deze camera’s makkelijk worden uitgebreid. Het zorgt wel voor een grote belast voor het netwerk en heeft onderhoud nodig. Tevens is het duurder dan de analoge camera. Voor het beveiligen van uw huis is een analoge camera dus het beste geschikt. De Sony beveiligingscamera is onder de beveiligingscamera’s meestal wel een van de vertrouwde beveiligingscamera merken.

This post was submitted by Rsmha.

Tags: