Start > Red je online reputatie via Online Reputatie Management

Red je online reputatie via Online Reputatie Management

19 mei 2014

Stel je voor: je hebt gesolliciteerd naar de baan van je leven. De vacature waarnaar jij gesolliciteerd hebt lijkt voor jou gemaakt. Helaas krijg je een paar dagen later een telefoontje dat je helaas niet bent aangenomen. Je vraagt naar de reden en krijgt te horen dat het te maken heeft met een negatief bericht over jou zelf. Je zoekt je eigen naam op op Google en ja hoor.. daar staat een negatief blog bericht. Dit beeld vertekent de hele berichtgeving over jouw karakter. Gelukkig bestaat daar nu een oplossing voor: online reputatie management.

Online reputatie management
Bij het online reputatie management gaat het erom dat alle negatieve berichtgeving op den duur verdwijnt en dat er neutrale of positieve berichtgeving voor in de plaats komt. Dit wordt gedaan aan de hand van het magische concept dat ontgooglen heet. Op http://ontgooglen.com/ vind je hierover meer informatie.

Slechte online reputatie
Het blijkt dus dat een slechte online reputatie je reputatie in de echte wereld daadwerkelijk kan beschadigen. Wilt u meer informatie krijgen over online reputatie management? Neem dan snel op met Marco Juffermans. Marco Juffermans is de eigenaar van het bedrijf Universal XS, dat gespecialiseerd is in Online Reputatie Management.

This post was submitted by onlinereputatie.

Tags: