Start > Proces om lineaire / 2D barcode-etiketten ontwerpen met behulp van DRPU label makernut

Proces om lineaire / 2D barcode-etiketten ontwerpen met behulp van DRPU label makernut

5 maart 2015

Barcode is een machine leesbare weergave van gegevens met betrekking tot het product items waaraan het is bevestigd bestaat uit zwart / wit parallelle lijnen in horizontale of verticale richting aan informatie die de gebruiker zal verder voor voorraadbeheer en inventaris doeleinden te slaan. Barcodes zijn twee soorten zoals lineaire / 2D-lettertypen die uw bedrijf eis zal voldoen.

Met het gebruik van scanners, gebruiker gemakkelijk decodeert gegevens te inventariseren en retail details te volgen. Nu een dag barcode technologie is nuttig in veel zakelijke gebieden, zoals de detailhandel, de inventaris, de gezondheidszorg, postkantoor, Publisher en industriële etc voor voorraadbeheer doeleinden. Het gebruik van barcode-etiketten is exponentieel toegenomen in veel werkomgevingen in de afgelopen decennia als de tastbare voordelen die zij bieden op het gebied van het verbeteren van workflow management, meer veiligheid en helpen om een ​​meer gestroomlijnde controle en lokaliseren van de voorraad te vergemakkelijken.

 

Veel zakelijke organisaties zijn op zoek naar een tool die eenvoudig te ontwerpen en printen bulk aantal barcode labels en etiketten in de gebruiker gedefinieerde indeling. Ons bedrijf raadt u aan DRPU barcode label maker toepassing die bestaat uit interactieve grafische user interface helpt bij de tags en labels maken in lineaire / 2D-formaat zonder zelfs het aanbrengen van technische of programmeerkennis downloaden. Programma bestaat uit twee panelen van het ontwerpen van barcodes, zoals Barcode instellingen en barcode ontwerpen weergavemodus bestaat uit standaard en tekentools die helpt bij het deigning barcode interactiever en gebruiksvriendelijker. Gebruiker gemakkelijk ontwerpt barcodes in elke vorm en grootte met een optie om de breedte en hoogte van de kaart te wijzigen. Met een e-mail optie, gebruiker gemakkelijk stuurt ontwikkelde barcodes met een gespecificeerde rekening rechtstreeks vanuit de software.

Hier zijn we het uitleggen van enkele kenmerken van DRPU barcode label maker software: ->

1. Optie om barcode kop- en voettekst waarden te bewerken tijdens het ontwerpen van barcode labels in beide lineaire / 2D lettertype.
2. Vergemakkelijkt om gegenereerde barcode labels te besparen in elk beeldformaat zoals jpeg, gif, wmf etc voor verdere afdrukken.
3. Export ontwikkelde barcode stickers en labels in de opgegeven beeldformaat.
4. Kopiëren en Plakken barcode-etiketten op elke Windows-applicatie zoals MS Word, Excel, Paint etc.
5. Maak batchverwerking serie in willekeurige, sequentiële en constante reeks opties om bulk van barcode labels te ontwikkelen.
6. Programma faciliteert naar Excel of tekstbestand van ontwikkelde barcode labels te importeren.
7. Met het gebruik van de ingebouwde instellingen voor het afdrukken, de gebruiker gemakkelijk afdrukken ontwikkelde barcode-etiketten op gespecificeerde vel papier met behulp van laser of thermische printers.
8. Mogelijkheid om barcode labels in kleurrijke mode te ontwikkelen, samen met een optie afbeelding te voegen.

This post was submitted by genbarcode.

Tags: