Start > Ontwerp en print barcode labels voor gezondheidszorg with DRPU Barcode Maker Software

Ontwerp en print barcode labels voor gezondheidszorg with DRPU Barcode Maker Software

1 juni 2016

DRPU Gezondheidszorg Industrie Barcode Maker Software biedt complete oplossing voor farmaceutische barcode-etiketten, stickers en labels te ontwerpen. Barcodes kunnen worden gebruikt in de farmaceutische laboratoria om de nauwkeurigheid en efficiëntie van bloedproducten Labeling verbeteren. Software biedt mogelijkheid om meerdere barcode lijsten nuttig in de etikettering producten gezondheidszorg, apparatuur gezondheidszorg en medicijnen in de eenvoudige manier te genereren.

Barcode ontwerpen van software is beschikbaar met twee soorten panel: Streepjescode-instellingen en Barcode Designing View. Advance barcode ontwerpen oog helpt om aangepaste en favoriete stijl van de gezondheidszorg barcodes te creëren. De gebruiker kan ontwerpen en afdrukken barcode-etiketten met behulp van verschillende ontwerpen van objecten zoals tekst, potlood, lijn, ellips, rechthoek om apotheek barcode labels te maken. Barcode printing programma genereert een hoge kwaliteit, die gemakkelijk leesbaar zijn en afdrukbare door alle normaal gebruikt barcode printer en scanner.

Voorschot kenmerk van de software:

1. Barcode label maker software creëert barcode label met alle lineaire en 2D barcode fonts gebruikt voor de gezondheidszorg.
2. Toepassing biedt batchverwerking serie functie om meerdere barcode labels te genereren.
3. Barcode maker hulpprogramma kan de gebruiker data sheet te importeren voor het maken van meerdere barcode labels.
4. Software ontwerpt gezondheidszorg barcode-etiketten met geïntegreerde algemene instellingen, lettertypen instellingen en kleurinstellingen.
5. De gebruiker kan aangemaakt barcode labels in verschillende bestandsformaten, waaronder jpeg, png, gif, tiff, wmf, exif, emf, bitmap, pdf etc. sparen
6. Toepassing biedt mogelijkheid om ontworpen barcode-etiketten met behulp van vooraf afdrukinstellingen af te drukken.
7. Software vergemakkelijkt toe te voegen watermerk bibliotheek afbeeldingen, aangepaste vormen, handtekening in uw barcode-etiketten.

Generate-Barcode.com wordt toonaangevende IT-bedrijf begon in Ghaziabad (UP), India in 2005. Company biedt verschillende soorten Barcode Label Maker-software voor verschillende soorten van de industrie. Bedrijf bestaat uit hoogopgeleide en innovatieve software-ontwikkelaars, testers en ontwerpers. Onze software engineers zijn altijd gewijd in het verstrekken van de beste oplossing voor de barcode maker programma. Barcode generator software wordt gebruikt voor het ontwerpen en afdrukken van lineaire en 2D barcode labels voor alle soorten van de industrie en het bedrijfsleven.

Voor meer informatie neem contact met ons op:
E-mail: Support@Generate-Barcode.com
Site: www.generate-barcode.com

This post was submitted by genbarcode.

Tags: