Start > Nederlandse No No’s

Nederlandse No No’s

2 april 2014

Nederland is een land dat toeristen ontzettend veel te bieden heeft. Niet alleen zijn de landschappen en de steden uniek, ook de cultuur is geheel anders dan alle andere landen ter wereld. Zo heeft Nederland een geheel eigen keuken en zijn de Nederlanders zeer unieke mensen.

Maar soms kan Nederland door alle vrijheden en door deze unieke cultuur ook overweldigend zijn. Zo kent iedereen bijvoorbeeld de Wallen maar moet men daar echt oppassen voor zakkenrollers en dus geen waardevolle spullen meenemen bij een bezoekje aan dit gebied. Hou je van wachten en in de rij staan, ga dan vooral op de bonnefooi naar het Anne Frank Museum, en vooral in het weekend! Is wachten niet een van je hobby’s, reserveer de kaartjes online en je kunt meteen doorlopen.
Hoe mooi het in de winter ook is, soms voelt het alsof je tenen eraf vriezen als je wat langer buiten bent. Een enkel paar dunne sokken is dus geen goed idee. Zorg dus voor zeer warme schoenen en sokken bij het bezoeken van een mooie stad en zorg vooral voor schaatsen die niet te klein zijn als je wil gaan schaatsen. En het gebruik van een schaatsrekje kan ook nooit kwaad natuurlijk.

This post was submitted by s.travels.

Tags: