Start > My Brand outlet

My Brand outlet

1 juni 2016

My Brand is een leuk , hip en modern Nederlands merk dat in Amsterdam is opgericht. Het idee achter het merk was om eens vernieuwen te zijn en niet alleen maar kleding te verkopen met grote logo’s of namen erop. Veel merken verkopen kleding met hun logo erop en hier werden de oprichters van My Brand gek van. Uiteindelijk is My Brand opgericht en dit merk is nu al erg gegroeid en heeft nu gave kleding voor dames, heren en kinderen.

My Brand is een merk dat goed op de hoogte is van alle nieuwe trends. Je ziet deze goed terugkomen in alle collecties van dit Nederlandse merk. De hipste kleuren en printjes worden gebruikt en zo creëert My Brand steeds de leukste kledingcollecties die net even wat anders, uniek, herkenbaar en speels zijn. Het is voornamelijk ook een erg stoer merk. Je vindt veel comfortabele stoere items die zeker erg opvallend zijn. De ontwerpen zijn erg strak met vaak ook een beetje humor erin verwerkt. Shirt met leuke teksten en opdrukken zie je dan ook veel terug in de collecties van My Brand.

Wil je nou graag wat nieuwe kledingstukken inslaan van My Brand? Dan is het een goed idee om even te kijken of deze kleding misschien wel ergens in de uitverkoop is. Dan shop je altijd je kleding voor de laagste prijs. Goedkoop shoppen doe je in de My Brand outlet .

This post was submitted by aldoor.

Tags: