Start > Met een trouwring van Gerstner draagt u de liefde uw leven lang om uw vinger

Met een trouwring van Gerstner draagt u de liefde uw leven lang om uw vinger

27 oktober 2014

De trouwringen van Gerstner zijn al meer dan 150 jaar een begrip. Het kopen van een trouwring doet u in veel gevallen maar een keer en dus voor uw ware liefde. Max Gerstner richt precies om deze reden in 1862 zijn eigen bedrijf op uit liefde voor Elise Kienhle. Gerstner is een van de grootste en belangrijkste merken op het gebied van trouwringen. De trouwringen van Gerstner ademen kwaliteit, dit komt mede doordat ze geloven dat een trouwring voor het leven mee moet gaan. De ringen worden vanaf begin tot eind in Duitsland in elkaar gezet. Hierdoor hebben ze zelf alle controle over de kwaliteit en hiermee ook de duurzaamheid van de trouwringen.

Het is dus niet voor niks dat de trouwringen van Gerstner wereldwijd bij juweliers geprezen worden. Op ethisch vlak zit u ook goed met de ringen van Gerstner doordat ze garanderen dat alle grondstoffen eerlijk verkregen worden en dat alle arbeiders onder eerlijke omstandigheden hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Gerstner staat garant voor een breed assortiment aan trouwringen waar voor ieder wat wils te vinden is van klassieke tot moderne design trouwringen en van betaalbare trouwringen tot exclusieve trouwringen. De handgemaakte trouwringen worden altijd gemaakt met de nauwkeurigheid die nodig is om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

Roodgouden trouwringen, gouden trouwringen en platina trouwringen behoren allemaal tot het assortiment, het is zelfs mogelijk om deze metalen met elkaar te mengen om op deze manier een ring met meerdere kleuren te krijgen. Naast dat er keuze is uit een breed scala aan trouwringen uit verschillende edelmetalen hebben de consumenten ook de keuze uit ringen met verschillende edelstenen. Zo zijn er vele exemplaren van trouwringen met diamant en briljant te vinden.

Pas bij het aanschaffen van een Gerstner trouwring echter wel op. Door de populariteit van het merk zijn er veel namaak exemplaren in omloop. Deze namaak exemplaren zijn van een veel slechtere kwaliteit. Deze ringen zullen dus veel minder lang meegaan dan de authentieke exemplaren.
Neemt u eens een kijkje op de uitgebreide website van Gerstner en misschien vindt u de ring die aan de eisen voldoet om de liefde tussen u en uw partner te vereeuwigen.

 

Bron: cober.nl

This post was submitted by Cober Goudsmeden.

Tags: