Start > Koop eersteklas naamplaten voor uw huis of kantoor

Koop eersteklas naamplaten voor uw huis of kantoor

27 oktober 2014

Actual-Laser biedt u de beste selectie aan naamplaten en borden tegen scherpe prijzen. Onze naamplaten in inox en Plexiglas worden volledig naar wens gepersonaliseerd. Naast rechthoekige naamplaten fabriceren wij naamplaten in alle maten en vormen.

Thuis worden naamplaten gemonteerd aan de voordeur waar mensen graag hun naam en huisnummer plaatsen d.m.v. een persoonlijke stempel. Sommigen houden van eenvoud en traditie, anderen van modern design.
Naamplaten bestaan in alle soorten en vormen. Wij bieden u een variëteit aan naamplaten met verschillende opties. Als je op zoek bent naar een uniek geschenk voor je geliefden is er niks mooier dan een gepersonaliseerde naamplaat.

 

Naamplaten kunnen in alle vormen gemaakt worden: rechthoekig, ovaal, vierkant of simpelweg en ontwerp dat je zelf getekend hebt.
Actual-Laser heeft ook een groot aanbod aan gedenkplaten die gemakkelijk naar eigen wens aangepast worden. Inox 316 wordt steeds gebruikt in plaats van goedkoper inox of metaal. Dit betekend dat onze producten gegarandeerd van betere kwaliteit zijn dan bij verschillende concurrenten. Inox 316 is misschien duurder maar gaat zeker en vast langer mee.
Naast gedenkplaten bieden we ook verschillende elementen voor grafdecoratie aan.

 

Bekijk de verschillende figuren in onze shop. Als u wenst kan u ook zelf uw tekening of ontwerp laten maken. U stuurt ons uw bestand per e-mail en wij doen de rest. Bij het plaatsen van een order krijgt u steeds een voorontwerp. Pas na de goedkeuring van het voorontwerp starten wij de productie.
We bieden een grote collectie hedendaagse naamplaten aan, zowel voor in huis als in de tuin. Deze geven jouw huis allemaal een smaakvolle touch of maken mensen simpelweg gelukkig als een geschenk. Zelfs op deurbellen graveren wij uw naam, adres of andere tekst naar wens. Dit geeft uw huis zeker een stijlvol aanzien wat niet kan vergeleken worden met andere decoratie zonder persoonlijke tekst of namen.

This post was submitted by actuallaser.

Tags: