Start > iPhone, iPod, iPad en Samsung reparatie in Rosmalen

iPhone, iPod, iPad en Samsung reparatie in Rosmalen

14 november 2013

Een iPhone, iPad of iPod kost vaak veel geld om aan te schaffen. Het is dan ook altijd schrikken wanneer je iPhone/iPad/iPod per ongeluk uit je handen glipt en op de grond valt. Met een beetje geluk is er niets aan de hand. Helaas kan het ook zomaar zijn dat er een grote barst in je scherm zit of dat het product anderszins niet goed meer functioneert.
Veelvoorkomende defecten zijn een slecht of niet functionerende luidspreker, batterij of knoppen (zoals de lock- of homebutton).

Dit is vaak heel vervelend want het kan veel geld kosten om ze te laten repareren. Daarnaast ben je ze vaak ook nog eens voor een lange tijd kwijt en moet je een oude telefoon lenen van een vriend(in). Vervolgens zit je weken opgescheept met een oude Nokia zonder je telefoonnummers, WhatsApp en Facebook. Als ervaringsdeskundigen weten wij hoe vervelend dit kan zijn.

We besloten te bekijken hoe dit anders kon en zo zijn we begonnen met GuruFix.nl. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van Apple- en Samsung-
producten zijn wij in staat snel, vakkundig en goedkoop uw iPhone, iPad, iPod of Samsung Galaxy te repareren. We voltooien de reparatie binnen één dag tegen gegarandeerd de laagste tarief in de regio. Bent u verzekerd? Dan kan GuruFix voor u een offerte maken die u naar de verzekering kunt sturen.

Wanneer u handig bent met technische apparatuur is het ook mogelijk om uw iPhone, iPad, iPod of Samsung Galaxy zelf te repareren. Hiervoor kunt u terecht in onze webshops iPhoneGuru.nl en SamsungGuru.nl. Hier vind u alle benodigdheden om uw kapotte Apple- of Samsung-product zelf te repareren. Naast alle onderdelen vindt u in de webshop een uitgebreide selectie van accessoires. Bij eventuele vragen kunt u terecht bij onze Social Media Helpdesk of op telefoonnummer 0738888811. Met deze producten kunt u het gebruiksgemak van uw Apple- en Samsung-producten vergroten of personaliseren. Alles in de webshop wordt aangeboden tegen meer dan concurrerende prijzen en bij bestelling voor 18:00 uur heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Daarnaast betaalt u géén verzendkosten.

This post was submitted by gurufix.

Tags: