Start > Indoor Navigatie : De beste manier om de weg te vinden in grote complexe gebouwen

Indoor Navigatie : De beste manier om de weg te vinden in grote complexe gebouwen

12 april 2014

Voordat ik ga vertellen over het doel van indoor navigatie wil ik eerst even stilstaan bij een zeer slimme applicatie. Ik ben een inwoner van een klein dorpje en tijdens mijn kinderjaren ben ik eigenlijk nooit in grote winkelcentra geweest.

Toen ik naar college ging kwam ik eigenlijk pas voor de eerste keer in aanraking met grote organisatie die gehuisvest waren in grote gebouwen. Buiten was alles natuurlijk heel mooi, maar ik had geen idee wat zich allemaal afspeelde in deze grote gebouwen. Ik maakte mijn school af en kreeg een goede baan bij een grote firma. Dat was mijn eerste stap naar succes en ik herinner mij nog heel goed toen ik voor het eerst het gebouw binnenliep.

Echter , toen ik begon te zoeken naar dat bedrijf , kostte het me veel tijd om het bedrijf te vinden in dat enorme grote gebouw waar duizenden mensen aan het werk waren Het was nogal frustrerend. Hoe langer ik in het gebouw ondliep des te meer raakte ik verdwaald. NIemand kon mij vertellen waar ik moest zijn en inmiddels was ik al meer dan 3 uur te laat. Uiteindelijk liep ik tegen een aardige man aan die mij hielp. Hij hoorde me aan en begon te lachten. Hij haalde een smartphone uit zijn zak en zocht op de telefoon naar de exacte locatie. Binnen enkele tellen stond de route naar de bestemming op zijn telefoon.

Tot mijn grote verbazing was ik al op de juiste verdieping. Sterker nog; ik was zelfs maar 10 meter verwijderd van de ingang van mij kantoor. Ik was teleurgesteld in mijzelf en besloot vanaf dat moment nieuwe technologie goed te volgen en te omarmen, zoals dat indoor navigatie systeem dat geinstalleerd was op de telefoon van die man.

Het is nu 2 jaar geleden dat dit incident zich voordeed. Toen ik mijn eerste salaris kreeg heb ik dit systeem meteen geinstalleerd en sindsdien helpt het mij bij het vinden van elke locatie binnen grote complexe gebouwen. Het enige wat je hoeft te doen is je gadget met het internet contact te laten maken. De rest gaat vanzelf. Mocht je ooit in een situatie terecht komen dat je de weg niet kent in ziekenhuizen, grote winkelcentra, luchthavens, of andere grote complexe gebouwen, zoek dan naar de website die wellicht een indoor navigatie app aanbiedt voor dat gebouw.

To know more visit: http://www.eyedog.mobi/indoor-navigatie-app/

This post was submitted by eyedog.

Tags: