Start > Hoe je Goede Offertes Voor je Web Design Project Krijgt

Hoe je Goede Offertes Voor je Web Design Project Krijgt

21 maart 2016

Hoe je Goede Offertes Voor je Web Design Project Krijgt

Na veel brainstormen en anticipatie voel je je klaar om een website te bestellen die jouw bedrijf of organisatie verder vooruit zal helpen of zal onderscheiden van de rest. Mooi! Je begint te kijken voor web design bedrijven die de stijl en uitstraling hebben waar je naar zoekt, maar je wilt ook de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Het eindresultaat moet aan je verwachtingen voldoen zonder je budget te vernietigen!

Wees voorbereid

Het eerste wat de meeste mensen doen is een paar vragen via e-mail of de website sturen naar de ontwikkelaar. Hoe meer details je geeft, hoe nauwkeuriger je website offerte en prijsindicatie zal zijn. We krijgen vaak vragen over website ontwikkeling die als volgt luiden:: “Hoi, hoeveel voor een website?” of “Ik wil een website net zoals Facebook, de deadline is volgende week…”
Dit is niet de juiste manier. We kunnen altijd een ruime prijs of een voorbeeld van prijsstellingen geven, maar het zal nooit zijn aangepast aan uw persoonlijke wensen. Het is moeilijk om webdesign bedrijven te vergelijken zonder dat je de projectgegevens geeft en je zou daardoor uw perfecte match kunnen mislopen.

Checklist

Hier zijn enkele tips die je zullen helpen om een nauwkeurige offerte voor je project te krijgen:
• Vertel een beetje over je bedrijf en industrie, een paar zinnen zijn voldoende.
• De geschatte hoeveelheid pagina’s of titels voor de pagina’s die je in gedachten hebt (over ons, contact etc.).
• Heb je een afgewerkt logo of moet er een worden ontworpen?
• Op welke sociale media platformen ben je actief en wil je ze in de website integreren?
• Wil je de website zelf updaten (CMS) of het overlaten aan de ontwikkelaar?
• Benoem alle andere eventuele speciale functies die je in je website zou willen zien.

Nu ben je klaar!

Stuur deze vragen naar degene op jou lijst van ontwerpbureaus die je in gedachten had en laten we zien wat ze verzinnen. Vergeet niet dat je krijgt waar je voor betaald, waarbij de hoogste prijs zeker niet altijd de beste kwaliteit betekent. Zoek naar het bedrijf dat een vaste prijs garandeert van begin tot eind, flexibel is en goede SEO (Search Engine Optimization) verzorgt met een origineel ontwerp.

Veel geluk met je project!

Bron: nieuwewebsitelatenmaken.nl

This post was submitted by waidohuy.

Tags: