Start > Genieten van de Warme Lente Zon met de Fosjoas K2

Genieten van de Warme Lente Zon met de Fosjoas K2

21 maart 2016

De lente is het mooiste seizoen van allemaal. In dit seizoen is het water in beken en rivieren koel en de zon is warm. Na de koude winter komt alles weer tot leven. Groene planetn, bloeiende bomen en mooie bloemen zijn overal te zien. Bijen en vlinders vliegen vrij tussen de bloeiende struiken. Het is daarom dat veel mensen in de lente graag een uitstapje maken tijdens het weekend. Het is ook het moment dat mensen nood hebben aan een transportmiddel waarmee ze ten volle kunnen genieten van dit prachtige seizoen. Zo’n transportmiddel moet mensen een comfortabele rijervaring en een ongelimiteerd bereik kunnen geven. Het toestel dat al dit kan bieden is de Fosjoas K2 Elektronische Step.

Fosjoas K2 zelf-balancerende scooter kiest voor een frontale en rechtopstaande houding, matte pedalen en zacht rubberen handvaten, die garant staan voor een comfortabele rij ervaring. Ondertussen houdt de Fosjoas K2 elektrische step zichzelf in balans door een samenspel van aerospace controletheorie, zachte software algortimes en een gyroscopisch aandrijfsysteem dat een vrije start-stop functie heeft. Als je met de Fosjoas K2 scooter wil rijden en genieten van de lente, leun je gewoon naar voren. Als je een mooi landschap passeert, kan je stoppen waar en wanneer je wil.

Bovendien wordt de Fosjoas K2 aangedreven door een lithium-ion batterij en rijders moeten zich dus geen zorgen maken over zijn kracht. K2 elektrische step heeft twee batterij varianten, eentje van 81.4wh en eentje van 162.8wh. Als je een krot ritje in de buurt gaat maken, is de eerste genoeg. Als je van plan bent een beetje verder te rijden, kan de Fosjoas K2 het nog steeds aan, omdat hij is uitgerust met een vervangbare batterij. Je kan gerust een paar extra batterijen meenemen zodat je die lange afstanden ook aan kunt. Al bij al is de Fosjoas K2 Step een goed hulpmiddel om te genieten van die lente uitstapjes. Van nu af aan, worden die tripjes een genietbare en relaxerende activiteit., en je zal niet meer vermoeid thuiskomen. Waar wacht je nog op? Laat ons samen genieten van de warme lente zon met onze Fosjoas K2 Elektrisch Step.

Je kan de jouw online bestellen bij MonoWheelKopen.be, naast deze Fosjoas Elektrische Step, hebben ze ook het Smart Self Balancing Board en het gewone Monowiel in de aanbieding. Gebruik de “Like and Share” functie op de website voor een extra korting. Revolutionaire Prijs-kwaliteit verhouding op de Belgische en Nederlandse Markt!

This post was submitted by gemakkelijk stoppen met roken.

Tags: