Start > Energetisch reinigen van je huis

Energetisch reinigen van je huis

6 februari 2014

Wil je een woning kopen of je eigen woning verkopen? Dan is het goed om te weten dat negatieve energie in de woning blijft hangen, ook als de huidige bewoners er al uit zijn. Die negatieve energie kan ook vast zitten aan antiek of erfstukken bijvoorbeeld. Dit alles kan van negatieve invloed zijn op je gezondheid en je welbevinden.

Het is daarom raadzaam om het huis zodra het leeg staat eerst eens goed te reinigen van geesten en entiteiten. Dat kun je het beste doen met witte salie. Wil je je huis verkopen, dan kun je het huis reinigen van geesten en entiteiten het beste doen voordat potentiële kopers het huis komen bekijken. Sommige mensen zijn namelijk hoogintensief of gevoelig voor dit soort zaken en dat zal de sfeer dusdanig negatief kunnen beïnvloeden dat ze afhaken puur en alleen om het feit dat ze zich “niet prettig voelen” in het huis.

Heb je net een huis gekocht? Ga dan voordat je erin trekt je huis reinigen van entiteiten, zodat alle negativiteit, beladenheid, ontuitgesproken emoties en dergelijk worden verwijderd en er geen subtiele gevoelens, negatieve sferen, emoties en dergelijke meer hangen welke direct je gemoedsrust en de sfeer in je nieuwe huis kunnen verpesten.

Reinig je huis van geesten en entiteiten met witte salie en je zult zien dat alle negatieve gevoelens, rare geluiden en gebeurtenissen geheel verdwenen zullen zijn. Geesten en entiteiten in je huis kunnen namelijk voor de meest rare of vreemde dingen of situatie zorgen. Het is dus beter je huis zo snel mogelijk te reinigen als je ook maar het geringste vermoeden van een geest of entiteit hebt.

This post was submitted by Winters.

Tags: