Start > DJI Phantom 4 Drone

DJI Phantom 4 Drone

21 april 2016

Drones worden alsmaar populairder en dat is te merken aan de fabrikanten die steeds nieuwe drones op de markt brengen. Deze drones zijn vaak voorzien van een camera waarmee prachtige beeldopnames gemaakt kunnen worden.

DJI Phantom 4 drones ontwijkt abstakels

Een van de populairste drone fabrikanten is DJI. Onlangs heeft DJI een nieuwe drone op de markt gebracht met als naam DJI Phantom 4. Deze zeer geavanceerde drone heeft twee sensoren in de voorzijde zitten die continu een scan maken van de omgeving. Op deze manier is het vrijwel onmogelijk om ergens tegenaan te vliegen.

Geavanceerde camera
De DJI Phantom 4 bevat een uitstekende camera waarmee foto’s en films gemaakt kunnen worden. Deze beelden worden opgeslagen op een MicroSD kaart. Filmpjes worden in een hoge resolutie opgeslagen (maximaal 4K). Wil je een bedrijfspresentatie maken of ben je een makelaar dan is de Phantom 4 de perfecte drone voor jou!

Drone kopen bij de specialist
Een drone is niet goedkoop en je wil er dus zeker van zijn dat je een drone aanschaft bij een winkel die de nodige expertise in huis heeft. TopRC.nl te Uden is zo’n winkel. Met een oppervlakte van maar liefst 1000m² is TopRC de grootste modelbouw winkel van de BeNeLux. Alle werknemers zijn zelf drone liefhebbers en weten dit als geen ander over te brengen!

This post was submitted by toprcnl.

Tags: