Start > De voordelen van een auto leasen

De voordelen van een auto leasen

31 mei 2016

Een auto leasen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zit je niet vast aan een enorme uitgave en beschik je over de mogelijkheid om vaker een nieuwe auto te rijden. Wanneer je gebruik maakt van full operational lease beschik je ook nog eens over een hoog service gehalte.

Door een auto te leasen met een full operational service komt u nooit voor verassingen te staan. Verzekeringen, onderhoud, belastingen, banden en afschrijvingen u hoeft nergens meer aan te denken. Al deze onderdelen zijn inbegrepen in het maand bedrag die u betaalt. Shortlease Nederland is de aanbieder van shortlease contracten binnen Nederland.

U hoeft dus nooit meer zorgen te maken over onverwachtse extra kosten of exceptionele onderhoud. Deze kosten komen allen ten rekening van de leasemaatschappij. Het enige wat u zelf moet betalen zijn de benzine kosten. Of deze opties er ook zijn met shortlease?

Natuurlijk is dit met shortlease ook mogelijk. Wanneer u een auto leaset dan kunt u ervoor kiezen om een partij te zoeken die deze optie biedt.

Goedkoop leasen? U heeft dan de mogelijkheid dat een auto niet spiksplinternieuw is. Dit komt vanwege de vele wisselingen en de optie om super snel te rijden. Door dit mogelijk te maken zullen de auto’s uit eigen wagenpark komen en zullen dit geen nieuwe auto’s zijn.

Vanwege dit systeem is het voor u een voordeel dat u niet opdraait voor de kosten omtrent onderhoud. De andere kosten zoals belasting en verzekering zijn ook verwerkt in het maandbedrag. Nooit meer gedoe met onverwachtse kosten. U weet precies vooraf wat u kwijt zult zijn aan uw auto. Zakelijk is dit ideaal. Op deze manier kunt u uw kosten gemakkelijker inschatten voor het gehele jaar. Veel voordelen dus bij een full operational lease contract.

This post was submitted by nielsniels12.

Tags: